Maandelijks onderhoud

Veilig, snel en up-to-date

Met ons onderhoudspakket zorgen wij dat je website veilig, snel en up-to-date is. We voeren updates uit, controleren de website op ongewenste software en bugs, checken de laadsnelheid en zorgen dat de website altijd online is. Wanneer je website is voorzien van maatwerk dan checken wij maandelijks of alle functionaliteiten nog naar behoren presteren. 

Geen onderhoudspakket, wel nieuwe wensen voor je website of werkzaamheden die wij voor je kunnen uitvoeren? Ook geen probleem. Gooi ze over de schutting en wij pakken het direct op.

Beheer

Proactief onderhoud

Beheer in de vorm van updates, plugin conflicten, veiligheid en uitbreidingen? Ook dat kunnen we voor je regelen. Of je mail weer opnieuw instellen als deze even niet lekker loopt. Periodiek beheer is proactief beheer! Geen zin of kennis om het (steeds) zelf te doen? Dan nemen wij graag het onderhoud van jouw website voortaan uit jouw handen.

Hosting

Betrouwbaar en snel

We beheren inmiddels ruim 1.000 domeinen. Een domein registreren of hosting voor je website is direct geregeld. Onze servers zijn volledig ingericht voor WordPress en het snel serveren van content. Voor een goed vindbare website is dat simpelweg noodzakelijk. Wanneer je een professionele website hebt, is de laadtijd extra belangrijk. Je wilt geen vertraging hebben in gebruik. Onze servers zijn geoptimaliseerd en maken gebruik van snelle SSD harddisks.

Het datacentrum voor hosting wat wij gebruiken biedt alles wat er van een modern datacentrum mag worden verwacht: dubbel uitgevoerd, veilig en milieuvriendelijk.

Groen en CO2 neutraal

Energie efficiënt

Het datacentrum is energie efficiënt door gebruik te maken van de laatste koeltechnieken, waardoor we een PUE (Power usage effectiveness) behalen van 1.3. Hiermee behoort het datacentrum tot een van de zuinigste in Nederland. Daarnaast is alle energie die we gebruiken opgewekt uit waterkracht en wind zodat we verantwoord en duurzaam websites kunnen hosten.

Let's talk

We turn coffee into code

Locatie

We turn coffee into code

Kantoor
Satellietbaan 41C
2181MG Hillegom
hallo@ditisabc.nl

maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
zaterdag en zondag offline gesloten,
online altijd open.