(Technisch) beheer

Strategische basis

Of je ons nu eenmalig of wekelijks nodig hebt, er is altijd wel een moment dat je hulp nodig hebt bij het beheer en onderhoud van jouw website. Zelf geen tijd om blogs te plaatsen? Doen wij het toch? Problemen met een template of onzeker wat de volgende stap moet zijn? Wij lossen het voor je op of geven je advies voor een aanpak als je het liever zelf wil doen. Ook op strategisch vlak zijn we graag jouw sparringspartner.

Beheer

Proactief onderhoud

Beheer in de vorm van updates, plugin conflicten, veiligheid en uitbreidingen? Ook dat kunnen we voor je regelen. Of je mail weer opnieuw instellen als deze even niet lekker loopt. Periodiek beheer is proactief beheer! Geen zin of kennis om het (steeds) zelf te doen? Dan nemen wij graag het onderhoud van jouw website voortaan uit jouw handen.

Hosting

Betrouwbaar en snel

Wil je je website, portal of shop ook door ons laten hosten? Ook dat kan. Doordat we alleen onze eigen klanten op deze hosting plaatsen, bieden we een betrouwbare en veilige hosting tegen een uitstekende prijs. En de snelheid? Die is dankzij onze supersnelle servers razendsnel.

 

Van eenmalige klus tot periodiek beheer? 

Jou online en offline met een breed scala aan diensten ondersteunen? Zodat kunnen we met effectief maatwerk een maximale groei voor jouw bedrijf realiseren. Daag ons uit! Of laat eerst je site scannen door ons. 

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let's talk

We turn coffee into code

Locatie

We turn coffee into code

Kantoor
Satellietbaan 41C
2181MG Hillegom
hallo@ditisabc.nl

maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
zaterdag en zondag offline gesloten,
online altijd open.