Hoveniersbedrijf de Rooij – Hoveniers met een groen hart

rens de rooij

Hoveniersbedrijf de Rooij (ook wel bekend van diverse RTL programma’s o.a. met Martijn Krabbé) is een hoveniersbedrijf werkend in de Bollenstreek omgeving. Ze zijn niet zomaar een hovenier, maar dé hovenier die zich specifiek richt op levendige tuinen en diervriendelijke tuinen.

Ontwikkeling + Rebranding

Wij kregen de opdracht om hun website te vernieuwen en een rebranding te doen: naamsverandering (en dus een nieuwe domeinnaam) en nieuw logo. De ‘oude’ website en naam bestond al vele jaren en had in die tijd al heel wat naamsbekendheid vergaard en de waarde van de website in de zoekmachine moest ook in stand blijven.

hoveniersbedrijf de rooij logo

SEO

Het heeft voor Hoveniersbedrijf de Rooij weinig zin om gevonden te worden op ‘hovenier’ of ’tuin bestraten’, zij willen juist gevonden worden op zoektermen die aansluiten bij de ‘levendige’ of ‘diervriendelijke’ tuin. Voor tuinen met 90% stenen zijn er stratenmakers. Hierdoor is een nieuwe benadering nodig in de Adwords campagnes, content marketing en landingspagina’s.

Onze aanpak

Wij hebben:

  • een plan opgesteld, met een geheel nieuw ontwerp gericht op levendige en diervriendelijke tuinen. 
  • bezoekersstromen van de website in kaart gebracht
  • bekeken welke ingrepen nodig zijn om de nieuwe website te lanceren met behoud van alle in de loop der jaren opgebouwde links van de vorige website.
  • Adwords campagnes geoptimaliseerd voor de levendige tuinen en aangepast naar de nieuwe bedrijfsnaam
  • landingspagina’s aangemaakt specifiek gericht op levendige tuinen en diervriendelijke tuinen

We monitoren pro-actief de zoekmachineposities en doen geregeld zoekwoordonderzoek voor het verkrijgen van hoogwaardige leads.

Wij zijn er trots op dat we de nieuwe website hebben mogen bouwen voor de levendigste hovenier van Nederland.