Online marketing & Strategie

ditisABC is een marketing bureau met de focus op online mogelijkheden. On- en offline zijn steeds meer geïntegreerd. Als bedrijf of instelling richt je je met je producten en dienstverlening op een bepaald publiek en hebt je doelstellingen geformuleerd die je wilt behalen: meer verkopen, serviceverlening, branding, kennisdeling. ditisABC helpt je bij het behalen (of bepalen) van jouw online doelstellingen; van (content) marketing strategie tot aan de uitvoering.

Van een compleet traject of voor het oppakken van enkele werkzaamheden: gratis SEO-check, strategiesessies, SEA, content planning, content creatie of training om zelf aan de slag te kunnen.

Contentstrategie

Een contentstrategie balanceert tussen online bezoekerswensen en organisatiedoelen. De strategie is het uitgangspunt van de organisatiewensen en –doelen. De content is afgestemd op wat de (potentiële) klant wil. Met elkaar bekijken we waar de organisatie staat en wat jullie willen bereiken met content. Samen bepalen we de strategie en stippelen we de beste route uit: wie is de doelgroep, wat willen zij, op welke momenten komen zij in contact met jullie, welke content is er al, welke content mist nog, welke doelen moet content dienen, wie zijn inhoudseigenaren en wie contentverantwoordelijken, wanneer plaatsen we welke content op welke kanalen? Alles bij elkaar ontstaat een helder beeld van waar je organisatie staat en welke stappen nodig zijn om verder te komen.