Online kantoor

Het online kantoor bestaat uit een aantal zaken, voor de basis adviseren wij Google Apps for Business.

Wat is Google Apps for Work?

Google Apps for Work is een pakket online tools dat is samengesteld om jou en je medewerkers te helpen effectiever te communiceren en samen te werken. Je maakt gebruik van e-mail, videovergaderingen, documenten en meer en heeft hier altijd, overal en op elk device toegang toe.

Zie voor meer informatie de pagina van Google:

Wij zijn Google Apps partner en kunnen het inrichten en training in geven.

Google Apps is de basis van je online kantoor, toevoegingen kunnen online oplossingen zijn zoals:

  • Social CRM
  • Projectomgeving

Social CRM

De afgelopen jaren zien wij grote ontwikkelingen op het gebied van communicatie. Een van deze grote ontwikkelingen is de sterke opkomst van Social Media. Ook het zakelijk gebruik van Social Media is flink aan het stijgen.

Verkopen doen wij nu al vaak met behulp van een CRM-systeem. CRM-systemen zijn inmiddels aardig ingeburgerd. Steeds meer bedrijven gebruiken een CRM-systeem en ervaren het als waardevol en onmisbaar om klantgericht te kunnen werken. Met de komst van Social Media zien we een grote en nieuwe ontwikkeling komen binnen CRM-systemen. De traditionele CRM-systemen zullen steeds meer vervangen gaan worden door Social CRM-systemen. En als je weet wat die systemen kunnen, dan snap je waarom.

Om de nieuwe mogelijkheden te gebruiken heb je een systeem nodig die je hierbij helpt. Deze systemen heten Social CRM-systemen (SCRM) en zijn de opvolgers van de traditionele (klantgerichte) CRM-systemen. De volgende definitie past goed op Social CRM:

“Social CRM is een werkwijze om inzicht te krijgen in de behoefte en het gedrag van klanten door eigen klantendata te verrijken met gegevens die klanten online over zichzelf prijsgeven.”

Interesse in Social CRM neem dan contact met ons op, wij kunnen je er alles over vertellen.