Full Stack WordPress Developer

Wij zoeken iemand die aan de slag wil om voor onze klanten de mooiste, de snelste en beste websites, shops en toepassingen te ontwikkelen.
Klinkt dat als code in je oren? Werk je graag in een klein team? En doe je het liefst dingen die energie geven? Dan zouden wij zomaar eens een hele goede match kunnen zijn.

Hoe ziet jouw baan er bij ditisABC uit?

Je gaat aan het werk voor verschillende klanten. Hiervoor maak en beheer je veilige, goed presterende en schaalbare websites en webwinkels. Grotere klanten vragen soms maatwerk en ook dat regel je voor ze. Je doet dus zowel aan de front-end als aan de back-end kant je ding. Daarnaast let je natuurlijk op grafische vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Wil je bij ons komen werken, dan heb je in ieder geval:

* Kennis van HTML, CSS, Javascript en relevante libraries zoals Bootstrap/jQuery
* Maar ook PHP en MySQL
* Zelfstandige, proactieve en open instelling
* Voorliefde voor Internet technologie en Open-Source software
Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met versiebeheersystemen als GIT, dependency managers zoals Composer en Webpack en bekend bent met SASS, Node.js of Gulp.

Wat je van ons mag verwachten (naast salaris)

Verwacht een bureau dat enorm ambitieus is en waar alles kan, als je je maar uitspreekt. Heb je een goed idee: meld het en ga het doen, met hulp van collega’s die staan te springen met jou samen te werken. Je krijgt alle kans om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wil.

Voor jouw inwendige mens zorgen we voor lunch, snacks en een altijd gevulde koelkast.
Vanzelfsprekend hebben we de basis als salaris en vrije dagen op orde. Plus een MacBook en een Nerfgun horen tot de standaarduitrusting van een ditisABC developer.

 

Samen innovatieve platforms ontwikkelen?

Lijkt het je tof om de platforms voor onze klanten te blijven optimaliseren? Dan leren we je graag persoonlijk kennen om te kijken of het klikt. Wij zorgen voor koffie/thee of een biertje. Laat je gegevens achter met je cv of bel Michel Goulmy via 023-30 20 40 9 als je meer wilt weten over de functie.

(Recruiters zijn geen Full Stack WordPress Developers)