Bouw

Webontwikkeling

Hoe wil jij het?

Van een simpele optimalisatie tot maatwerk op hoog niveau. Of je nu al een compleet design hebt en exact weet wat je wil of een sparringpartner zoekt voor design, maatwerk en creatieve oplossingen‚Ķ. wij kunnen veel voor je uit handen nemen.  

Heb je een technisch maatwerk nodig zoals specifieke berekenmethodes, API koppelingen of wil je gewoon de voorraad van je webshop laten koppelen aan je boekhoudprogramma? Alles kan. Uiteindelijk bepaal jij wat we doen en hoe we het doen. Maar dat het snel, vindbaar en gebruiksvriendelijk wordt, daar kun je van op aan.

WordPress

De basis voor vindbare sites

Websites en webshops ontwikkelen we in WordPress. Met WordPress als platform heb je een goede basis voor een vindbare site. Van daaruit ontwikkelen wij snelle, zoekmachinevriendelijke websites en webshops. Iets waar wij ons als groeigedreven webbureau continu op richten. Want eenmaal opgeleverd, blijven we werken aan nog meer resultaat. Continue analyseren, meten, aanpassen en verbeteren. Voor nog meer online groei.

Design

Gebruiksvriendelijkheid

Jij het design, wij bouwen? Geen probleem. Of toch liever onze designers uitdagen? Hoe we het gaan doen, maakt niet veel uit toch? Het is het eindresultaat dat telt!  Gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring is online in elk geval erg belangrijk. In salesfunnels en websites zien we dit steeds vaker als belangrijk onderdeel terugkomen. Dankzij onze groeigedreven werkwijze en visie houden we in ontwerp al rekening gehouden met de user experience en customer journey.

Eerst scannen of meteen beginnen? 

Of het nu gaat om enkel het optimaliseren van de snelheid of hoogwaardig maatwerk. Alles kan en veel is mogelijk. Weten wat we voor jou kunnen verbeteren? Laat je site scannen door ons! Of zullen we gewoon meteen beginnen?