Website, webshop, portal of maatwerk?

Hoe wil jij het?

Van een simpele optimalisatie tot maatwerk op hoog niveau. Of je nu al een compleet design hebt en exact weet wat je wil of een sparringpartner zoekt voor design, maatwerk en creatieve oplossingen…. wij kunnen veel voor je uit handen nemen.  

Heb je een technisch maatwerk nodig zoals specifieke berekenmethodes, API koppelingen of wil je gewoon de voorraad van je webshop laten koppelen aan je boekhoudprogramma? Alles kan. Uiteindelijk bepaal jij wat we doen en hoe we het doen. Maar dat het snel, vindbaar en gebruiksvriendelijk wordt, daar kun je van op aan.

WordPress

De basis voor vindbare sites

WordPress, de basis voor vindbare websites. Daarom ontwikkelen wij al onze websites en webshops op het WordPress platform. Van daaruit ontwikkelen wij snelle, zoekmachine vriendelijke websites en webshops. Iets waar wij ons als groei gedreven webbureau continu op richten. Want eenmaal opgeleverd, blijven we ‘groei gedreven’ (link) werken aan nog meer resultaat. Continue analyseren, meten, aanpassen en optimaliseren. Om zodoende elke maand groei te kunnen realiseren en efficiency te verbeteren.

Website design en online marketingbureau

Waarom WordPress?

We bouwen liever geen WordPress websites op basis van een aangekocht template maar leveren bij voorkeur 100% maatwerk. Soms is het niet anders maar maatwerk geeft vele voordelen t.o.v. een bestaand template. Het grote nadeel van premium templates is dat er veel gebruik wordt gemaakt van plugins die je website traag maken en de code vervuilen. Daarnaast ben je gebonden aan de mogelijkheden die deze plugins hebben. Daarom bouwen wij bij voorkeur vooral maatwerk WordPress websites die we geheel bouwen op jouw specifieke wensen. Ook maken wij zo min mogelijk gebruik van (third party) plugins waardoor wij de website snel en veilig houden. Plugins die nog niet bestaan, bouwen we gewoon zelf.

 • Clean development
 • Snelle en veilige websites
 • Volledig responsive design
 • Snellere laadtijd
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maatwerk UX design prototype

Simpel en snel of complex maatwerk?

De een wil een snelle simpele website, de ander heeft een complex vraagstuk waar maatwerk voor is vereist. Bestaat er geen passende plugin of werkt het niet zoals jij wilt? Dan maken onze developers een nieuwe toepassing geheel op maat. Er is ontzettend veel mogelijk, daag ons uit!

 • Portal
 • Automatisering
 • API koppelingen

Door de veelzijdigheid van WordPress zijn er ook veel mogelijkheden voor maatwerk en koppelingen. Op basis van jouw wensen gaan wij onderzoeken of wat de mogelijkheden zijn, testen deze vooraf op een testomgeving en bij succesvolle resultaten zullen wij deze implementeren op je website.” 

We ♥ WordPress

Een WordPress website van ditisABC begint bij jouw wensen en het uitstippelen van een goede strategie. Dit doe je samen met ons team die je uitdaagt om het beste uit je website te halen. Op basis van jouw wensen en de gekozen strategie maken onze designers een interactief UX design waarbij wij uiteraard ook direct het responsive design meenemen. Na het zien van je prototype gaat het development team aan de slag met het ontwikkelen van jouw WordPress website.

 • Schaalbaar CMS
 • Netjes, zorgvuldig en proactief
 • Volledige vrijheid
 • Vaste persoonlijke projectmanager
 • Slimme online strategie
 • Geen maandelijks abonnement

Eerst scannen of meteen beginnen? 

Of het nu gaat om enkel het optimaliseren van de snelheid of hoogwaardig maatwerk. Alles kan en veel is mogelijk. Weten wat wij voor jou kunnen verbeteren? Laat je site scannen door ons! Of zullen we gewoon meteen beginnen? 

Let's talk

We turn coffee into code

Locatie

We turn coffee into code

Kantoor
Satellietbaan 41C
2181MG Hillegom
hallo@ditisabc.nl

maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
zaterdag en zondag offline gesloten,
online altijd open.