Hosting & domeinen

Altijd je website online door professionele hosting en domeinregistratie services.

Betrouwbaar en veilig online

We beheren inmiddels ruim 1.000+ domeinen

Een domein registreren of hosting voor je website is direct geregeld. Onze servers zijn volledig ingericht voor WordPress websites en de content dat daar op staat. Voor een goed vindbare website is dat simpelweg noodzakelijk. Wanneer je een professionele website hebt, is de laadtijd extra belangrijk. Je wilt geen vertraging hebben in gebruik. Onze servers zijn geoptimaliseerd en maken gebruik van snelle SSD harddisks.

Zorg ook dat jouw website altijd online is en goed werkt, wij regelen het voor je
Fabian Developer

Modern datacentrum

Het datacentrum voor hosting & domeinen wat wij gebruiken biedt alles wat er van een modern datacentrum mag worden verwacht: dubbel uitgevoerd, veilig en milieuvriendelijk. Wij houden onze servers altijd in topvorm en mochten er problemen ontstaan, dan hebben deze onze prioriteit. Alles om jouw website veilig in de lucht te houden! Check onze support pagina voor meer informatie over hoe wij support leveren.

Groen en CO2 neutraal

Ons datacentrum is energie efficiënt doordat we gebruik maken van de laatste koeltechnieken, waardoor we een PUE (Power usage effectiveness) behalen van 1.3. Hiermee behoort het datacentrum tot een van de zuinigste in Nederland. Daarnaast is alle energie die we gebruiken opgewekt uit waterkracht en wind zodat we verantwoord en duurzaam websites kunnen hosten. Hosting kan zeker groen zijn!

Genoeg gescrold?

Puttend uit heel wat jaren ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat. Dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Hét webbureau van de bollenstreek
Al meer dan 10 jaar ervaring
Korte lijntjes en veel persoonlijk contact
Uitstekende support voor al je vragen
Michel praat graag met je over hosting en domeinen 023-3020409