Linkbuilding

Met behulp van linkbuilding versterk je de positie van jouw website en ga je hoger ranken in Google.

Bouw meer online autoriteit op voor jouw website

Linkbuilding helpt jouw website beter zichtbaar te zijn

Je wilt dat jouw website er toe doet, en je wilt concurreren met andere websites. Dan is kiezen voor linkbuilding haast wel noodzakelijk. Want jouw website strijdt met je concurrenten voor die felbegeerde topposities in Google. Dan heb je websites nodig die naar jouw website linken. Dat gaan we met linkbuilding voor elkaar krijgen!

Linkbuilding is het verzamelen van zogeheten “backlinks” van andere websites. Hoe relevanter de websites zijn die naar jouw website linken, hoe beter Google ook jouw website gaat waarderen. Hoe waardevoller en relevanter een andere website voor jou is, des te aantrekkelijker het is om op die website een linkje te hebben staan.

Met behulp van linkbuilding vergroten we de sterkte van jouw website
Michel Marketing specialist

Wij gaan altijd voor kwaliteit backlinks

De tijd van doelloos linkjes verzamelen is voorbij

We hebben hierboven al gezegd dat het belangrijk is om kwalitatieve en relevante backlinks te verzamelen. Wij geloven in een mix van verschillende websites waarop we links kunnen plaatsen, zoals blogs, nieuwsartikelen, startpagina’s en directories (bedrijfsgidsen en dergelijke). Hoe natuurlijker een linkprofiel oogt, hoe beter! Google wordt steeds strenger en waardeert het als de backlinks van goede kwaliteit zijn. Dat maakt linkbuilding echt een vak apart. Maar wel een vak die wij beheersen!

online marketing met groei gedreven strategie

Hoe pakken wij linkbuilding aan?

“Focus” is het toverwoord

Het is eerst belangrijk om te weten wat jouw focus is. Door selectief jouw zoektermen te bepalen waarop je gevonden wilt worden, weten we ook meteen welke pagina’s backlinks moeten krijgen. Daarom gaat ons linkbuilding traject zo goed samen met ons SEO traject. Door jouw website eerst te optimaliseren, kunnen we linkbuilding inzetten om jouw website sneller te laten groeien.

Genoeg gescrold?

Puttend uit heel wat jaren ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat. Dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Hét webbureau van de bollenstreek
Al meer dan 10 jaar ervaring
Korte lijntjes en veel persoonlijke aandacht
Uitstekende support voor al je vragen
Michel praat graag met je over linkbuilding 023-3020409