Groeigedreven

Marketing met een missie

Online aanwezig, maar nog niet zo zichtbaar, snel of gebruiksvriendelijk? Grote kans dat bezoekers jouw site overslaan of vroegtijdig wegklikken. En dat is jammer, want het kan anders. Daarom bouwen en ontwikkelen wij met een groeigedreven aanpak. Steeds opnieuw analyseren, optimaliseren en inspelen op de gemeten veranderingen. Met gedegen onderzoek, een slimme strategie, de juiste aanpassingen en continue optimalisatie zorgen wij voor meer groei. Stap voor stap.

Vindbaar

Google Premium Partner

Goed gevonden worden door online zoekmachines en de juiste doelgroep? Dat kan met linkbuilding, Search Engine Optimalisatie (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Als Google Premium partner zijn en blijven we voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zodat we meer bezoekers naar jouw site krijgen. Of meer bezoek van jouw doelgroep. Uiteindelijk bepaal jij wat we doen en hoe we het doen. Maar dat het snel, vindbaar en gebruiksvriendelijk wordt… daar kun je van op aan.

Content

Webtekst of social media posts

Een website gemaakt en dan? Dan begint de online reis pas. Want hoe gaan de juiste bezoekers jou vinden en meer ontdekken over jouw bedrijf? Schrijf ervoor! In SEO teksten voor op de website of op social media. Onbekend maakt onbemind, dus vertel, vertel en vertel! Onze ervaren copywriters schrijven het juiste verhaal met de juiste zoekwoorden voor jouw bezoekers, Google en Social Media. Bevlogen teksten die aanspreken, inspireren én goed gevonden worden. 

Snelheid

Een vindbaar snel resultaat

Zorgen dat je website snel is en ook blijft? Websites behoren snel te zijn, voor de gebruiker, betere ervaring met de website, maar ook voor de vindbaarheid. Niemand wil wachten. En snelle websites krijgen voorrang in de zoekresultaten ten opzichte van je concurrentie. Dus waarom nog langer wachten met jouw site? Wij maken ‘m graag (nog) een tandje sneller! 

Hoe sta jij ervoor? 

Jouw site hoger in Google, meer bezoekers of juist een hogere conversie? Vertel ons wat je wilt en wij denken met je mee. Een strategisch plan vanaf scratch, tijdens het bouwen of enkel bij het doen van updates. Weten hoe jij scoort op het web? Wij doen graag een webscan voor je. Of daag ons meteen uit!

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let's talk

We turn coffee into code

Locatie

We turn coffee into code

Kantoor
Satellietbaan 41C
2181MG Hillegom
hallo@ditisabc.nl

maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
zaterdag en zondag offline gesloten,
online altijd open.