Met een gedegen online marketing strategie brengen we jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau. Hierin maken gebruik van o.a. zoekmachine optimalisatie, marketing automation, social media marketing, Google ads en Linkbuilding. Want online gebeurt het. Om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep is het van groot belang om online zichtbaar te zijn. 

Onze marketingstrategie: data is kennis. De cijfertjes liegen niet.

Een goede strategie voor zoekmachine optimalisatie (SEO) is essentieel om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Vandaag de dag gebruikt maar liefst 96% van de mensen die online iets opzoekt in Nederland, Google als zoekmachine. We kunnen dus gerust stellen dat Google een hele belangrijke rol speelt in het online zoekgedrag van jouw doelgroep. Het ‘gevecht’ om de bovenste plek in de Google zoekresultaten is dan ook moordend te noemen. Een goede SEO-strategie kan uitkomst bieden.

Lokale zoekmachine optimalisatie

Indien je vooral lokale vindbaarheid wilt, kunnen we je hier ook bij helpen. In de basis gelden hiervoor dezelfde optimalisatie principes, echter zijn er een aantal factoren die speciaal voor een goede lokale vindbaarheid moeten worden ingericht. ditisABC helpt jou om hoger in Google te komen. Dit doen we door de inzet van:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Content marketing
  • Online marketing consultancy

Jouw strategische partner: Effectieve online marketing

Wil jij online goed vindbaar en zichtbaar blijven? ditisABC is graag jouw strategische online partner. Wij helpen je ook graag met het schrijven van teksten en blogs voor de website, het opzetten van online advertentiecampagnes en het versturen van nieuwsbrieven naar je klantenkring. 

Wil je zoveel mogelijk zelf doen? Mooi, dan heb je alleen onze hulp nodig als je ergens niet uitkomt. Wil je dat wij alle marketing activiteiten uitvoeren volgens jouw idee en op jouw manier? Kan ook! Wil je dat wij jouw online strategische sparringspartner zijn, pro actief meedenken en jou aansturen met groei ideeën? Maak dan eenvoudig een afspraak zodat we jouw marketing aan kunnen pakken…

 

Groeigedreven maandelijks plan

Online marketing met een missie

Om ervoor te zorgen dat je website bezoekers converteren tot leads is het van belang dat de website aansluit bij de verwachtingen van je bezoeker. Het is belangrijk dat je als bedrijf relevant en interessant blijft. Elke dag opnieuw. Alleen op die manier creëer je de optimale klantbeleving.

 

Groei Gedreven werkt als volgt

Na lancering van je website worden er statistieken verzameld en kunnen we verbeteringen doorvoeren die impact hebben op de groei van je business. Voer de wijzigingen door die de meeste impact zullen hebben en bepaal aan de hand van statistieken het succes. Deze wijzigingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit: (her)schrijven van SEO content of het aanspreken van de juiste doelgroep. Maar ook nieuwe functionaliteiten inbouwen, het toevoegen van landingspagina’s en je website snelheid verbeteren vallen onder de Groei Gedreven Methode. Dit proces blijft zich continu herhalen zodat je maandelijks werkt aan de groei van je business via je online kanalen.

A>B>C

Deze methode is opgedeeld in 3 onderdelen:

A: Analyseer en bedenk
Analyseren van data, brainstormen met jullie over nieuwe functionaliteit en bepalen welke aanpassing/toevoeging de meeste groei gaat opleveren.

B: Bouw en voer uit de benodigde aanpassingen
Uitvoeren van het gemaakte plan.

C: Controleer
De statistieken beoordelen of het plan heeft gewerkt en/of er nog verbeteringen mogelijk zijn.

Hoe staat jouw website er momenteel voor?

We zijn erg kritisch. Dat moet ook wel, want zoekmachines zijn dat ook. Wil je goed vindbaar zijn, dan is een kritische blik op je huidige website van essentieel belang. Hoe scoort je website nu, is de website goed vindbaar, is het afgestemd op je doelgroep, is je salesfunnel wel efficiënt, wordt het maximale er uit gehaald of zijn er nog optimalisaties en quick wins die je website kunnen verbeteren? Feitelijk is een website nooit af, maar constant in ontwikkeling en aangepast op de behoeften van de bezoekers. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, als ie niet efficiënt is dan schiet het zijn doel voorbij. Wil je weten hoe jouw website momenteel scoort, doe dan (gratis) onze website scan.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let's talk

We turn coffee into code

Locatie

We turn coffee into code

Kantoor
Satellietbaan 41C
2181MG Hillegom
hallo@ditisabc.nl

maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
zaterdag en zondag offline gesloten,
online altijd open.