Met een gedegen online marketing strategie tillen we jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau. Hierin maken wij gebruik van o.a. zoekmachine optimalisatie (SEO), marketing automation, social media marketing, Google ads en Linkbuilding. Want online gebeurt het. Om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep is het van groot belang om online zichtbaar te zijn. 

Onze marketingstrategie: data is kennis. De cijfertjes liegen niet.

Online marketing staat en valt met de zichtbaarheid in Google. Het is essentieel om een stevige strategie op te zetten om jouw website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Tegenwoordig gebruiken maar liefst 98% van de Nederlanders Google op hun mobiele apparaat. Op een desktop is Google goed voor maar liefst 90% van de zoekacties. Dit alles zorgt ervoor dat Google een zeer belangrijke tool is om jouw doelgroep te bereiken. Je bent er zeker van dat deze tool goed benut wordt door middel van een goede SEO-strategie door ervaren specialisten.

Zoekmachine optimalisatie voor lokale vindbaarheid

Het kan zijn dat lokale zichtbaarheid belangrijker is dan landelijke vindbaarheid voor jouw onderneming. Dit is geen enkel probleem. ditisABC kan jou helpen om lokaal beter gevonden te worden, en een online marketing plan opzetten. Zo weet je zeker dat jouw doelgroep optimaal bereikt wordt.

Dit doen we door middel van:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Content marketing
  • Online marketing consultancy
  • Google ads
  • Social-media marketing

Effectieve online marketing

Wil jij online goed vindbaar en zichtbaar blijven? ditisABC is graag jouw strategische online partner. Wij helpen je ook graag met het schrijven van teksten en (SEO) blogs voor de website, het opzetten van online advertentiecampagnes en het versturen van nieuwsbrieven naar je klantenkring. 

Wil je zoveel mogelijk online marketing zelf doen? Mooi, dan heb je alleen onze hulp nodig als je ergens niet uitkomt. Wil je dat wij alle marketing activiteiten uitvoeren volgens jouw idee en op jouw manier? Ook dat is geen probleem! Wil je dat wij jouw online strategische sparringspartner zijn, pro actief meedenken en jou aansturen met groei ideeën? Maak dan eenvoudig een afspraak zodat we jouw online marketing aan kunnen pakken…

 

Groeigedreven maandelijks plan

Online marketing met een missie

Om ervoor te zorgen dat je website bezoekers converteren tot leads is het van belang dat de website aansluit bij de verwachtingen van je bezoeker. Het is belangrijk dat je als bedrijf relevant en interessant blijft. Elke dag opnieuw. Alleen op die manier creëer je de optimale klantbeleving.

 

Groeigedreven online marketing werkt als volgt

Na lancering van je website worden er statistieken verzameld en kunnen we verbeteringen doorvoeren die impact hebben op de groei van je business. Voer de wijzigingen door die de meeste impact zullen hebben en bepaal aan de hand van statistieken het succes. Deze wijzigingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit: (her)schrijven van SEO content of het aanspreken van de juiste doelgroep. Maar ook nieuwe functionaliteiten inbouwen, het toevoegen van landingspagina’s en je website snelheid verbeteren vallen onder de Groeigedreven Methode. Dit proces blijft zich continu herhalen zodat je maandelijks werkt aan de groei van je business via je online kanalen.

A>B>C

Deze methode is opgedeeld in 3 onderdelen:

A: Analyseer en bedenk
Analyseren van data, brainstormen met jullie over nieuwe functionaliteit en bepalen welke aanpassing/toevoeging de meeste groei gaat opleveren.

B: Bouw en voer uit de benodigde aanpassingen
Uitvoeren van het gemaakte plan.

C: Controleer
De statistieken beoordelen of het plan heeft gewerkt en/of er nog verbeteringen mogelijk zijn.

Hoe staat jouw website er momenteel voor?

We zijn erg kritisch. Dat moet ook wel, want zoekmachines zijn dat ook. Wil je goed vindbaar zijn, dan is een kritische blik op je huidige website essentieel. Reflecteert het ontwerp van jouw website nog wel op de werkzaamheden van jouw bedrijf? Kan je de website goed vinden in Google? Is jouw website goed afgestemd op je doelgroep? Is de salesfunnel wel efficiënt? Wordt het maximale er uit gehaald of zijn er nog optimalisaties en quick wins die je website kunnen verbeteren? Feitelijk is een website nooit af, maar constant in ontwikkeling en aangepast op de behoeften van de bezoekers. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, als de website niet efficiënt is dan schiet het zijn doel voorbij. Wil je weten hoe jouw website momenteel scoort, doe dan (gratis) onze website scan.

Let's talk

We turn coffee into code

Locatie

We turn coffee into code

Kantoor
Satellietbaan 41C
2181MG Hillegom
hallo@ditisabc.nl

maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
zaterdag en zondag offline gesloten,
online altijd open.