online marketing door ditisabc

SEA Marketing

Snel verkopen realiseren met Google advertising door middel van een doelgerichte SEA strategie

Op korte termijn meer conversies

Het kan met inzet van onze Google Ads experts

Adverteren via Google kan enorm helpen bij het verkopen van jouw producten of diensten. Het voordeel is dat je op korte termijn al flinke resultaten kunt halen. Het nadeel is dat je iemand moet hebben die hier boven op zit, en kan monitoren en bijsturen waar nodig. Gelukkig hebben wij SEA specialisten in huis! SEA staat voor Search Engine Advertising.

Onze SEA marketing bestaat uit het opzetten en instellen van een Google Ads account, het analyseren van de resultaten en het optimaliseren van campagnes. Door relevante data inzichten leren wij snel hoe jouw campagnes het beste resultaat gaat opleveren.

Door SEA data driven in te zetten, voorkomen we onnodige kosten en behalen we snel resultaat
nina van ditisabc
Nina Marketing specialist

Jij krijgt van ons een maandelijkse rapportage

We vertellen hoe jouw Google campagnes er voor staan

Om SEA inzichtelijk en meetbaar te maken, leveren wij maandelijkse rapportages aan die vertellen wat de Google campagnes jou opleveren. Met deze inzichten gaan we continu aan de slag. Samen gaan we zorgen voor langdurige impact, en dat zonder contract! Zo bouwen we samen aan een betrouwbare en succesvolle SEA marketing strategie.

online marketing met groei gedreven strategie

Gedreven door groei

Een flexibele SEA marketing strategie afgestemd op jouw situatie

Wij groeien met je mee, door een flexibele aanpak te hanteren en de strategie af te stemmen op jouw bedrijf en situatie. Aan de hand van een nulmeting wordt data gebruikt om inzichten te krijgen en een duidelijk startpunt te maken voor het SEA traject (of ons SEO marketing). Vervolgens is het helemaal maatwerk. Jij bepaalt hoeveel uur wij uitbesteden. Iedere maand controleren wij de resultaten en groei, en kan in overleg het aantal uur omhoog of omlaag. Alles wat jouw website of webshop nodig heeft!

Genoeg gescrold?

Puttend uit heel wat jaren ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat. Dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Hét webbureau van de bollenstreek
Al meer dan 10 jaar ervaring
Korte lijntjes en veel persoonlijke aandacht
Uitstekende support voor al je vragen
Michel praat graag met je over SEA trajecten 023-3020409