social media marketing door ditisabc

Social media

Social media marketing uitbesteden? Ga samen met ons aan de slag met jouw strategie.

Vergroot je merkbereik onder je volgers

Wij verbeteren jouw social media strategie

Facebook, Instagram, LinkedIn of toch misschien TikTok? Als onderneming wil je op meerdere kanalen zichtbaar zijn, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Laat ons dan jouw social media marketing vormgeven. Wij weten welke kanalen het beste bij jouw onderneming en doelgroep passen. Wij weten hoe je jouw doelgroep het beste aan kan spreken: door middel van data!

Wij laten ons creatieve brein overuren draaien om de perfecte content te creëren die bij jouw social media strategie past. Dit doen we door een vooruit geplande contentkalender te maken. Wij hebben echte social media specialisten in huis die niet kunnen wachten om voor jouw project aan de slag te gaan! Social media marketing uitbesteden? Het kan bij ditisABC!

Social media moet je niet zomaar gebruiken, maar er moet een duidelijk plan zijn.
Dionne Webdesigner en social media specialist

Waarom social media marketing uitbesteden?

Omdat jouw merk en boodschap flink gaat groeien!

Door te weten waar jouw doelgroep zich online bevindt, kun je met behulp van aansprekende content veel meer potentiële klanten krijgen. Social media is dé plek om jouw unieke boodschap te verkondigen. Wij helpen je met een goed doordacht social media plan om jouw doelen te bereiken.

Wij maken een concreet plan en delen deze met je. Vervolgens plannen wij aansprekende content in, in onze content kalender. Tot slot blijven wij alle prestaties goed monitoren. Welke posts deden het goed? Welke minder? Wat moeten we vaker plaatsen en op welk tijdstip van de week? Data gaat ons helpen om het maximale uit jouw social media strategie te halen.

dionne maakt een social media plan
webdesign en webshop design stage bij ditisABC

Social media advertising

Op de grote social media kanalen is het soms een goed idee om te adverteren. We kunnen heel gericht targetten op jouw doelgroep, zodat alleen die mensen jouw content en boodschap te zien krijgen. Wij hebben veel ervaring met onder andere adverteren op LinkedIn, Facebook en Instagram. Alles wordt door ons geanalyseerd én geoptimaliseerd: van aantal volgers tot aan hoeveel klikken en conversies een advertentie heeft opgeleverd. Wij laten niets over aan het toeval!

Genoeg gescrold?

Puttend uit heel wat jaren ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat. Dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Hét webbureau van de bollenstreek
Al meer dan 10 jaar ervaring
Korte lijntjes en veel persoonlijke aandacht
Uitstekende support voor al jouw vragen
Michel praat graag met je over social media 023-3020409