Technisch onderhoud

Jouw website altijd up-to-date met regelmatig (technisch) website onderhoud.

Maandelijks onderhoud, wel zo fijn

Met (technisch) beheer houden we jouw website gezond en veilig

Met ons onderhoudspakket zorgen wij dat je website veilig, snel en up-to-date is. We voeren updates uit, controleren de website op ongewenste software en bugs, checken de laadsnelheid en zorgen dat de website altijd online is. Wanneer je website is voorzien van maatwerk dan checken wij maandelijks of alle functionaliteiten nog naar behoren presteren.

Wil je geen onderhoudspakket, maar heb je wel nieuwe wensen voor je website of werkzaamheden die wij voor je kunnen uitvoeren? Dat is geen probleem voor ons support team. Gooi ze over de schutting en wij pakken het zo snel mogelijk op.

Niets is zo vervelend als een trage of onveilige website, technisch onderhoud is het antwoord.
Harm Webdeveloper

Je website altijd up-to-date

Met professioneel website onderhoud

We houden de website up-to-date met de laatste software en beveiligingsupdates, zodat de website veilig en betrouwbaar blijft. Ook voeren we regelmatig controles uit om te zorgen dat de website snel en efficiënt blijft werken. Dit noemen wij technisch onderhoud, oftewel website onderhoud.

Mocht er onverhoopt toch een technisch probleem optreden, dan staan we altijd voor je klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen. We hanteren daarbij korte reactietijden en zorgen ervoor dat je zo min mogelijk hinder ondervindt van eventuele storingen.

Groen en CO2 neutraal

Ons datacentrum is energie efficiënt doordat we gebruik maken van de laatste koeltechnieken, waardoor we een PUE (Power usage effectiveness) behalen van 1.3. Hiermee behoort het datacentrum tot een van de zuinigste in Nederland. Daarnaast is alle energie die we gebruiken opgewekt uit waterkracht en wind zodat we verantwoord en duurzaam websites kunnen hosten.

Genoeg gescrold?

Puttend uit heel wat jaren ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat. Dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Hét webbureau van de bollenstreek
Al meer dan 10 jaar ervaring
Korte lijntjes en veel persoonlijk contact
Uitstekende support voor al je vragen
Michel praat graag met je over technisch onderhoud 023-3020409