De beste tango dansers van de wereld verdienen een sprankelende website!

¡Vamos a bailar! Dat kun je wel zeggen met internationale topdansers Carlos en Mirella in de buurt. Zij dansen namelijk de hele wereld over en winnen wedstrijd na wedstrijd. Ze organiseren ook danslessen en evenementen die via hun website te boeken zijn. En die website hebben wij van ditisABC met veel plezier voor Carlos en Mirella gemaakt!

Slimme aanmeldformulieren

We wilden dat een brede doelgroep zich aangesproken zou voelen met de website. Dus enerzijds mensen die geïnteresseerd waren in dansles of een workshop, maar ook mensen die zochten naar entertainment voor een evenement of bruiloft. Daarom vonden we het belangrijk dat er een slimme offerteformulier gekoppeld wordt aan ieder aangeboden dienst op de website. Hiermee kunnen bezoekers gelijk een datum inplannen en een op maat gemaakte offerte ontvangen.

Om het nog interactiever te maken, hebben we ook de drukke agenda van Carlos en Mirella op de website inzichtelijk gemaakt. Via deze agenda kunnen bezoekers meer informatie bekijken en zelfs direct een ticket kopen!

  • website
  • webdesign
  • evenementen
  • online formulieren
Naar website