Maak plaats voor de beste opleider van Nederland!

Opleiden, slimmer werken en succesvol worden. Dáár staat Lean2succes voor. De kennis en ervaring was er al, alleen nog een sterke website die bezoekers verleidt om een lean- of agile training te volgen ontbrak nog. Wij zijn keihard voor ze aan de slag gegaan!

Een website dat professionaliteit én lol tegelijk uitstraalt

We wilden een website bouwen dat, naast het unieke aanbod lean- en agile trainingen, ook lol zou uitstralen. We gaven de website een persoonlijk karakter, met veel foto’s en verhalen van trainers die echt lol hebben in hun werk. Daarnaast was natuurlijk de manier van informatievertelling over alle diensten erg belangrijk. Zo hebben we extra aandacht gegeven aan hoe we alle verschillende trainingen een eigen karakter konden geven. Heb je de gekleurde “belts” gezien? Iedere lean training heeft zijn eigen kleur!

Alle trainingen hebben ook een mooie agenda gekregen zodat een bezoeker zich heel gemakkelijk in kan schrijven. Informatie over certificeringen, Incompany en trainingslocaties mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Behoefte aan een training? Bezoek dan eens de website door hieronder te klikken.

  • website
  • online reserveringsysteem
  • webdesign
Naar website
lean2succes