Meer dan 400 soorten dahlia’s!

Als webbureau in Hillegom werken we natuurlijk graag aan een webshop dat prachtige dahlia´s verkoopt. Wij wilden een webshop bouwen dat echt uniek is in vergelijking met de concurrentie.

De dahlia wordt alsmaar populairder, en niet alleen in Nederland. Ook Duitsland, Frankrijk, Scandinavië en vele andere landen halen ze graag op uit Nederland. De dahlia is een echt product uit de Bollenstreek, en bij Ilovedahlia.com zijn ze dol op deze zomerbloeiers!

Bijzondere dahliacollecties

Ilovedahlia verkoopt niet alleen dahliaknollen, maar je kunt via de webshop ook kiezen voor speciale dahliacollecties. Dit zijn pakketten die uit verschillende soorten dahlia´s bestaan, die perfect bij elkaar passen. Perfect als decoratie voor een bruiloft of speciaal feest! Deze bijzondere collecties hebben we dan ook goed zichtbaar gemaakt op de webshop.

De prachtige foto’s op deze webshop maken de website niet alleen mooier, maar zorgen natuurlijk ook voor verleiding. Want eerlijk is eerlijk: wie wordt er nu niet verleid om de prachtige dahlia’s van Ilovedahlia te kopen? Bestel ze nu door op de knop hieronder te klikken!

  • webshop
  • online marketing
  • website
Naar website
Ilovedahlia