BMB Techniek case beeld

Nieuwe website GEREED, en veel gevulde SCHAPpen

En weer een mooie webshop opgeleverd! En geen kleintje ook, want BMB Techniek heeft maar liefst meer dan 40.000 artikelen in de schappen liggen! Van de grootste gereedschappen tot aan de kleinste boutjes. BMB Techniek is dé groothandel voor iedereen die zijn mouwen uit de handen willen steken.

Duidelijke navigatie voor bezoekers

Doordat de webshop zo veel artikelen ter beschikking heeft, is het natuurlijk belangrijk dat bezoekers goed weten waar ze op de website naartoe moeten. Daarom hebben we voor BMB Techniek speciale aandacht geschonken aan een duidelijke navigatie en een goede website structuur. Dat betekent dus binnen een paar klikken het product van je dromen voor je neus op het scherm! We hebben ervoor gekozen om bezoekers niet alleen op type gereedschap te laten zoeken, maar ook op bekende gereedschapsmerken als Milwaukee en Mafell en Bosch. Want wij weten dat niet iedereen op dezelfde manier naar gereedschap zoekt.

Persoonlijke website

We vonden het belangrijk om, naast alle mooie producten, ook veel van BMB Techniek zelf te laten zien op de webshop. Ze hebben namelijk een prachtige showroom die we absoluut niet wilden missen op de nieuwe website. Ook hebben we de webshop veel persoonlijker gemaakt, door veel personeel in de schijnwerpers te zetten. Moet je zelf binnenkort aan de bak? Kijk dan even rond in de webshop van BMB Techniek!

Naar website