Jaren Google Partner zijn

Wist je al dat ditisABC sinds 2016 officieel Google Partner is? Dat biedt klanten een aantal zekerheden:

  • ditisABC heeft Google specialisten met veel Google-ervaring in huis.
  • ditisABC is een financieel gezond online marketingbedrijf met tevreden klanten. Goed om te weten wanneer je met ditisABC een online traject gaat beginnen.

ditisABC beschikt al langere tijd over  gecertificeerde medewerkers op het gebied van Google. Op het gebied van Google Zoekwoorden, AdWords, Google Analytics en andere Google-diensten kan ditisABC haar klanten uitstekend adviseren. “Om Google Partner te worden, gaat Google nog een stapje verder”, licht Michel Goulmy, eigenaar van ditisABC, toe. “Google kijkt naar meer dan kennis. Het kijkt naar hoe we het als bedrijf doen en hoe tevreden de klanten zijn. Ze kijken eigenlijk of we voldoende best practices hebben. Wij voldoen aan alle criteria, waardoor we nu officieel partner zijn. Daarom worden we vanaf nu genoemd in de speciale zoekmachine voor partners.

Bewezen kwaliteit

Wie voor de online marketingcampagnes kiest voor een bureau dat Google Partner is, kan vertrouwen op bewezen kwaliteit. ditisABC staat voor ‘zichtbaar online’ en wil dit zo eenvoudig mogelijk maken voor klanten. De online wereld is niet alleen voor het online marketingbureau een abc’tje, de voorwaarde is dat klanten het ook begrijpen en de resultaten terugzien. Consumentenvertrouwen is écht belangrijk

Online resultaat

Dat we Google Partner zijn is voor ons – en ook onze klanten – de bevestiging dat we resultaat leveren. Dat doen we altijd in samenwerking met de klant om een oplossing op maat te kunnen bieden. Intensieve samenwerking, open communicatie en vertrouwen zijn niet voor niks kernwaarden die passen bij onze dienstverlening. Het is een soort beloning na de moeite en tijd wij als team in ons werk hebben gestoken. Wij zijn heel blij om Google partner te zijn. Dit zal ons in de toekomst hopelijk veel helpen.

webbureau ditisABC