Wij zijn genomineerd voor de FD gazellen award!

Op donderdag 23 november hebben wij de FD gazellen award mee mogen maken. Dionne en Michel zijn langsgeweest bij Theater Amsterdam als vertegenwoordigers van ditisABC, samen met 1003 andere genomineerden.

Wat houdt de FD gazellen award in?

De FD gazellen award is een award die elk jaar wordt uitgegeven door het Financieel Dagblad. Met de award worden de snelst groeiende bedrijven in Nederland erkend op basis van bepaalde financiële criteria. De term “gazellen” staat voor snelheid en wendbaarheid. De award is bedoeld om bedrijven die een veelbeduidende groei hebben gemaakt in het zonnetje te zetten. Wij staan op de 170e plek voor de categorie “klein” in West. Bekijk hier alle genomineerden.

Om in aanmerking te komen voor de FD gazellen award, moeten de bedrijven aan bepaalde criteria voldoen, met name gericht op financiële prestaties en groei. De rangschikking is in stand gekomen door drie verschillende onderdelen.

Omzetgroei: Het meest belangrijke criterium is de omzetgroei van een bepaalde periode. Bedrijven met een hoge omzetgroei hebben dus een grotere kans om in aanmerking te komen voor de award. De omzetgroei telt voor 50% van de score mee.
Personeelsgroei: De personeelsgroei, ook wel de werkgelegenheidsgroei speelt ook een rol. Bedrijven die meer banen creëren, dragen bij aan de economie en worden daarom positiever beoordeeld. Dit onderdeel telt voor 25% van de score mee.
Winstmarge: Hoewel een hogere omzetgroei belangrijk is, is winstgevendheid ook een factor. Een bedrijf dat niet alleen in omzet groeit, maar ook winstgevend is, is interessanter. Dit onderdeel telt ook mee voor 25% van de score.

FD Gazellen Award

Wat betekent deze award voor ons?

We zijn allemaal trots op wat wij als ditisABC hebben neergezet en dit smaakt natuurlijk naar meer! De FD Gazelle Award nominatie motiveert ons om nog betere resultaten bij onze klanten te behalen. We kijken uit naar volgend jaar!

webbureau ditisABC