Welke bedrijven bezoeken mijn website?

Is het interessant om te weten welke bedrijven mijn website bezoeken? Zijn deze bedrijven echt geïnteresseerd in je bedrijf en hoe kun je dit zien? Gelukkig is er een tool die kan zien welke bedrijven je website bezoeken en of ze een warme lead zijn!

LeadInfo

LeadInfo is een software (tool) die weet welke bedrijven je website bezoeken. Bovendien heeft deze software een overzichtelijk dashboard waar je kan zien welke bedrijven op je website zijn geweest. Nu hoef je niet meer te wachten op inkomende mailtjes of inkomende belletjes! Je kunt proactief aan de slag met leads voor jouw bedrijf. Zoals je onderstaand kan zien, staan alle bedrijfsgegevens. Email, telefoonnummer en bezoekersadres.   

Welke bedrijven bezoeken mijn website

Hoe werkt deze tool?

Je zal je natuurlijk afvragen: Hoe werkt zo’n tool nu precies? Hoe weet de tool welke bedrijven bezoeken mijn website? Het is eigenlijk helemaal niet ingewikkeld. Het is zelfs heel simpel. Elk bedrijf heeft een persoonlijke internetverbinding en dus een persoonlijk IP-adres. De tool koppelt het bedrijf met het bijbehorende IP-adres. De tool zal niet elk bedrijf herkennen. Dit kan zijn, omdat een bepaald IP-adres nog anoniem is. Als een bedrijf een formulier invult waar bedrijf herkenningssoftware draait, zal de database van die tool alleen maar groter worden. Heel veel websites maken gebruik van deze tool, dus heel veel IP-adressen zijn niet meer anoniem. 

Welke bedrijven bezoeken mijn website – mag dit wel?

Een hele terechte vraag, maar toch voldoet het allemaal aan de privacy eisen. Er wordt geen cookie geplaatst en tevens worden er geen persoonlijke identificeerbare informatie gekoppeld aan het bezoek van de website. De tool weet wel welke pagina’s zijn bezocht van een bezoeker, maar hij weet niet wie de bezoeker is. Bij kleine bedrijven of eenmanszaken is het makkelijk om te traceren wie het uiteindelijk was. 

Wil jij weten welke bedrijven bezoeken mijn website?

Ben je benieuwd wat LeadInfo voor jou kan betekenen? Ben je nieuwsgierig en wil je het uitproberen? Neem dan contact met ons op. Plan een afspraak

Webdesigner