Instagram feed op je website

Instagram feed op website
Feed van Landscapes we love

Maak je als bedrijf gebruik van Instagram? Dan voegt een Instagram feed op je website echt iets toe! Het is een goede manier om nieuwe en frisse content op je website te plaatsen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Volgens FameMass loggen er per dag 500 miljoen gebruikers in op Instagram. Tevens bezoeken meer dan 200 miljoen gebruikers een bedrijfsprofiel op Instagram. Het is dus echt een must dat je een Instagram feed op je website hebt. 

Waarom een Instagram feed op je website?

Instagram

Instagram is één van de meest populair social media platform van de wereld. Het is tevens ook een mooie manier om extra verkeer naar de website te trekken of juist naar je Instagram te leiden. Je kan hier veel over je bedrijf laten zien. Mensen kunnen door het zien van je instagram posts al heel veel over je bedrijf leren.

Laat je website meer leven

Een homepage blijft voor de meeste websites lang hetzelfde. Maar met een Instagram feed lijkt je website een stuk levendiger en meer up-to-date. Hierdoor motiveer je jezelf om meer te posten en dit ook te blijven doen.

Instagram feed

Meer gebruikers

Een Instagram account feed die gelinked is aan je website, zorgt voor meer interactie. Ze kunnen naar je Instagram toe gaan of bezoeken je website meer. Omdat er meer interactie is, is er de mogelijkheid dat de bezoekers je content delen. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer bezoekers en meer bekendheid!

Zorgt voor betrokkenheid 

Een Instagram feed zorgt voor meer traffic. Via je instagrampagina kunnen bezoekers je bedrijf beter leren kennen. Ze zien dan meer van de ‘casual’ kant van je bedrijf. Je brengt ze in principe naar je tweede huis, dit zorgt voor een hechtere band met de bezoeker. 

We can BBQ instagram feed op website

De Bastard heeft een heel mooi voorbeeld om meer interactie te stimuleren met hun doelgroep.

The Bastards is begonnen met het event ‘we can BBQ’. Bij dit evenement worden de fanatieke bbqers uitgedaagd om the Basterds te verslaan. The Bastard heeft vele recepten geplaatst op haar site, maar iedereen mag zijn of haar eigen draai aan deze recepten geven. Je kan het gerecht veel beter, spannender, of helemaal anders maken fantastische prijzen winnen. 

Hoe kunnen de deelnemers meedoen?

Heel simpel gezegd; laat je barbecue kunsten zien! Bak het, braad het, maak je bord op en deel het op Facebook of Instagram. Hierbij moeten de volgende hashtags worden geplaatst:

#bbqchallenge #wecanbbq #thebasterdnl. Deze worden getoond in de ‘We can BBQ instagram feed’ op de website.

Instagram feed gebouwd

Hoe ziet dit er in de praktijk eruit? ditisABC heeft een Instagram feed op de website van basterds gemaakt. Dit ziet er zo uit.

Zoals je ziet is er een plugin gemaakt, waardoor Basterd de Instagram feed kunnen inladen. Er is gebruik gemaakt van de #hashtag waardoor alle #bbqchallenge #wecanbbq #thebasterdnl worden ingeladen in deze feed. 

Ook een Instagram feed op je website?

Zou je ook een gave Instagram feed op je website willen hebben? Dat kunnen wij voor jou doen. Wil je graag op gesprek komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Koffie staat klaar! Boek een online afspraak!

Webdesigner