Online afspraken tool met videobellen

Een online afspraken tool met videobellen kan voor vele situaties handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die veel communiceren met klanten. Reclame bureaus, ICT bedrijven, marketing bureaus, interieur designers en nog veel meer.

Omdat in deze tijd klanten zoveel mogelijk thuis moeten blijven, kun je ze ook geen advies geven zoals je gewend bent. Normaal doe je dit in de winkel of op kantoor, maar nu kun je juist geen persoonlijk contact leggen. Door gebruik te maken van videobellen, kan er persoonlijk contact worden gelegd.

De verschillende video tools

Er zijn veel tools op de markt waarmee je kunt videobellen. Denk aan Skype, Hangouts, Google Meet, WhatsApp teams en op dit moment de grootste Zoom. Er zijn zoveel video tools waarmee je kan bellen. Ze kunnen allemaal hetzelfde en kunnen allemaal 1 ding. Dat is uiteraard videobellen. Volgens ons was er maar 1 de beste en dit is Zoom. Heb je toch liever Google Hangouts? Werkt ook perfect. Het voordeel hiervan is dat je niet eerst een app hoeft te installeren. In die zin is het een stuk klantvriendelijker. Maar waarom kiezen wij voor zoom?

  • Uitgebreide integratie mogelijkheden: Je kunt rechtstreeks vanuit Google of Outlook of andere CRM-systemen een video call inplannen;
  • Handige software: Je wilt klanten natuurlijk niet opzadelen om dingen te downloaden. Wat zoom heeft gedaan, is dat je de meetings ook in je browser kan houden.
  • Je eigen conference room: Zoom vereist geen speciale hardware voor video meetings. Dus een verdwaalde monitor werkt gewoon prima. Alleen nog een smartphone of PC / laptop en het is klaar voor gebruik. Het kan zelfs op de tablet.
  • Samenwerken en communiceren was nog nooit zo makkelijk: Al je kennis onder 1 dak (zoom meeting) en je hoeft niet allemaal op één locatie te zijn!

Afsprakenmodule koppelen aan je website en agenda (met videomogelijkheid)

Op dit moment is het verplicht om een afspraak te maken bij een kapper, tandarts, nagelstudio (ook nog andere fysieke beroepen). Heel veel ondernemingen improviseren dit door gebruik te maken van handmatige systemen. Denk aan een agenda, of WhatsApp berichten sturen. Dit kan veel professioneler en makkelijker. Maak gebruik van Google agenda en plaats onze online afspraken tool met videobellen op je website!

Een fijne en overzichtelijke tool waarmee je makkelijk een afspraak kan maken! Een ideale oplossing en het straalt professionaliteit uit!

Online afsprakentool integratie met een video tool

In samenwerking met onze klanten en onze developers, kwamen we op het idee om deze twee tools met elkaar te integreren. De afsprakentool die wij gebruiken is een geautomatiseerde online afsprakentool die je overal op je website kan plaatsen. Met deze tool kunnen bezoekers een online afspraak maken op je website, ze kunnen zelf kiezen wanneer ze een afspraak willen maken. Het fijne van deze tool is dat je agenda automatisch synchroniseert met het boekingssysteem. Hierdoor komen er geen dubbele afspraken in je agenda.

Zoom (video tool) is een laagdrempelig tool waarmee je makkelijk kan video bellen. Zoom is ideaal voor online afspraken. In deze tool kun je chatten, je scherm delen, meerdere mensen toevoegen aan het gesprek en nog veel meer. Deze twee tools hebben de developers gecombineerd, zodat het door iedereen kan worden gebruikt.

Zo is de landingspagina ontworpen. Rechts onder in zie je de online afspraken tool met videobellen. Hier kun je aangeven wat voor afspraak je wilt, in dit geval een video afspraak. Dan moet je een datum en tijd kiezen wanneer je de afspraak wilt maken. Vervolgens moet je je gegevens invoeren en daarna krijg je van het bedrijf een link waarmee een zoom meeting kan worden gestart!

Online afspraken tool met videobellen ideaal voor in de toekomst

Een online afspraken tool met videobellen is ook ideaal voor in de toekomst. Een afspraak inplannen voor klanten is vaak een gedoe. Klanten bellen vaak, mailen, benaderen je op social media, wanneer jij tijd hebt. Een afspraken tool zorgt ervoor dat klanten zelf het initiatief in handen hebben en dit scheelt ook nog eens tijd. Met videobellen scheelt het ook nog eens dat je niet altijd naar klanten hoeft te rijden. Als je klanten hebt door heel Nederland, kan dit een ritje schelen. Je hoeft niet 2 uur in de auto te zitten, maar alleen je laptop open doen en gewoon vanuit kantoor videobellen.

Wil je ook een online afspraken tool met videobellen?

Ben je enthousiast en kun je bedrijf dit wel gebruiken? Regelen we voor je. Toch liever alleen een online booking tool? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op en dan zullen wij zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.


Webdesigner