Instagram feed op je website
Maak je gebruik van Instagram? Dan voegt een Instagram feed op je website echt iets toe! Het is een goede manier om nieuwe en frisse content op je website te plaatsen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Volgens FameMass logt er per dag, 500 miljoen gebruikers in op Instagram. Tevens bezoeken meer dan 200 miljoen gebruikers een bedrijfsprofiel op Instagram. Dus het is echt een must dat je een Instagram feed op je website hebt.
Waarom een Instagram feed op je website?
Instagram is één van de meest populair social media platform van de wereld. Het is tevens ook een mooie manier om extra verkeer naar de website te trekken of juist naar je Instagram te leiden.
Laat je website meer leven
Een homepage blijft voor de meeste websites lang hetzelfde. Maar met een Instagram feed lijkt je website een stuk levendiger en meer up-to-date. Hierdoor motiveer je jezelf om meer te posten en meer consistent te posten.
Meer gebruikers
Een Instagram account feed dat gelinked is aan je website, zorgt voor meer interactie. Ze kunnen juist naar je Instagram toe gaan of bezoeken je website meer. Omdat er meer interactie is, is er de mogelijkheid dat de bezoekers je content delen. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer bezoekers en meer bekendheid!
Zorgt voor betrokkenheid
Een Instagram feed zorgt voor meer traffic, zoals al is gezegd. Je brengt ze naar je tweede huis, dit zorgt voor een hechtere band met de bezoeker.
We can BBQ instagram feed op website
De Bastard hebben een heel mooi voorbeeld om meer interactie te stimuleren met je doelgroep.
The Bastards is begonnen met het event ‘we can BBQ’. Bij dit evenement worden de fanatieke bbqers uitgedaagd om the Basterds te verslaan. The Bastard heeft vele recepten geplaatst op haar site, maar iedereen mag zijn of haar eigen draai aan deze recepten geven. Je kan het gerecht veel beter, spannender, of helemaal anders maken fantastische prijzen winnen.
Hoe kunnen de deelnemers meedoen?
Heel simpel gezegd, laat je bbq kunsten zien! Bak het, braad het, maak je bord op en deel het op Facebook of Instagram. Hierbij moeten de volgende hashtags worden geplaatst:
#bbqchallenge #wecanbbq #thebasterdnl. Deze worden getoond in de ‘We can BBQ instagram feed’ op de website.
Instagram feed gebouwd
Hoe ziet dit er in de praktijk eruit? ditisABC heeft een Instagram feed op de website van basterds gemaakt. Dit ziet er zo uit.
#surinaamsekip (#surinamchicken ) served with #surinambami, sweat and sour cucumber and satay peanut sauce.
Chicken thighs were marinated and seasoned with Patrick’s BBQ Marinade and Patrick’s Gekruide Marinade. These marinades are based on sweet soysauce and Surinamese herbs and spices.
Check out patrickscatering
#weber #webergrills #bbq #bbqfood #bbqtime #bbqlovers #bbqporn #bbqnl #wecanbbq #meat #meatlovers #sharethebbqlove #foodphotography #vuurenrook #fire #grill #barbeque #instafood #foodstagram #wilcobackyardbbq #bbqaddiction #smoking #patrickscateringmarinade #surinaamseten #surinamfood
Follow: wilco_backyard_bbq
and my insta friend bbq_cklockenbrink
⬅️ Left or Right➡️ you tell me!? On the left is a corn tortilla, guac base, sliced New York strip, topped with grilled pineapple salsa. On the right is a three cheese quesadilla shell, Mexican coleslaw, chopped brisket, grilled jalapeños, and topped with cilantro aioli. I'll take them both 👊🏼 #traegergrills #bbqchatter #bbqchatterchallenge traegergrills
Jamming gratefuldead soldier_field 07/09/95 #TouchOfGrey #ThePromisedLand
THE BASTARD CHALLENGE
Iedere donderdag komt the bastard weer met een challenge. Deze week een Epic Party Platter. Surf ‘N Turf:
~Baba ganoush gemaakt met gepofte aubergine en knoflook ~Muhammara met gepofte paprika
~Zelf olijven gemarineerd
~knoflook garnalen op spies
~zalm bonbon op cederhout. Gemarineerd in super lekkere sojasaus, Spaanse peper, wasabi, limoen en lente ui
~verse tonijn in five spices en sesamzaad
~merquez worstjes van rundvlees
-mangosalade en tomaten salsa.
#wecanbbq #thebastard #thebastardnl #dinnerwithfriends #partyplatter #challengeaccepted #thebastardchallenge #iamfoodies #loveforfood #surfandturf #surfnturf #gambas #zalm #tonijn #fish #meat #merquez #foodblog #bbq #kamado #yakiniku #foodbloggers #foodphotography
#bbqchallenge day 100 and actually smoked something kjreido liked #lambshoulder #lowandslowbbq #webersmokeymountain
MOINKburger -- Runder gehakt, melk, paneermeel, los geklopt ei, oregano, peterselie, parmezaanse kaas, knoflook peper en zout na smaak.
hamburger voorzien van bacon en low and slow laten garen met kersenhout voor te roken. Bij 65c de burger nog even ingesmeerd met bbq saus en op het einde voorzien van cheddarkaas.
--
--
--
zacht bolletje licht ingesmeerd met olijfolie en even mee gegrild op bbq. Deze vervolgens bedekt met gemengde krulsla, tomaat, augurk en Smookey bbq saus. #shareyourburger allesvoorbbq
#WeCanBbq
BBQ with DREW (Award Winning BBQ Pro, Cover of tastetheseaway) has been challenged by MEANMOESBBQ (2019 Canadian BBQ Society Ontario Provincial Champions, KCBS #1 Team in Eastern Canada) to a Backyard Rib Cookoff – this Saturday, July 18th, 2020 at a Secret Location. Mike and Nick of Mean Moe’s BBQ will be hitting the road to BBQ some hot and fast ribs in their Gateway drums against Drew on his home turf, going low and slow on his Traeger Wood Fired Grills.
Tune in on Facebook Live with
meanmoesbbq
Tune in on Instagram Live with
bbqwithdrew
Tune in on Facebook Live with
bbqsmokerboys
Times (subject to change):
9:00 AM to 10:00 AM
12:00 PM to 1:00 PM
4:00 PM to 5:00 PM
Ribs will be judged by a panel of judges, including a KCBS certified judge and National BBQ Champion John Thompson from eatapedia . Ribs provided by the_finchmarket.
#undergroundbbqchallenge #cornwall #cornwallontario #barrie #barrieontario #bbq #barbecue #KCBS #CBBQS #bbqchallenge #ontario #ribs #ribcookoff #bbqbattle #bbqcompetition #Traegernation #traegergrills #traegerpro #gateway #gatewaydrums #gatewaydrumsmokers #insanecanposse #thefinchmarket
Vandaag de Bricknick van vuurbak voor het eerst geprobeerd op de Yakiniku. Bananenbrood! Deze had qua tijd wel wat nodig dus ik kon tussendoor gewoon nog door grillen. Erg leuke dingen. Je kan er veel kanten mee op. Binnenkort ga ik eens lasagne proberen en moussaka.
#yakiniku #vuurbak #bricknickrömertopf #bricknick #iamfoodies #instabbq #instafood #bbq #kamado #loveforfood #wecanbbq #foodie #foodphotography #foodblogger #foodblog #bananabread #bananenbrood
Zoals je ziet is er een plugin gemaakt, waardoor Basterd de Instagram feed kunnen inladen. Er is gebruik gemaakt van de #hashtag waardoor alle #bbqchallenge #wecanbbq #thebasterdnl worden ingeladen in deze feed.
Ook een Instagram feed op je website?
Zou je ook een gave Instagram feed op je website willen hebben? Dat doen we voor je. Wil het je het ook op je homepage hebben? Doen we. Wil je op gesprek komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Koffie staat klaar! Boek de online afspraak hieronder!
Of bel naar 023-30204098 voor de mogelijkheden.