Online Marketeer Jordi

Instagram feed op je website

Instagram feed op website
Feed van Landscapes we love

Maak je gebruik van Instagram? Dan voegt een Instagram feed op je website echt iets toe! Het is een goede manier om nieuwe en frisse content op je website te plaatsen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Volgens FameMass logt er per dag, 500 miljoen gebruikers in op Instagram. Tevens bezoeken meer dan 200 miljoen gebruikers een bedrijfsprofiel op Instagram. Dus het is echt een must dat je een Instagram feed op je website hebt. 

Waarom een Instagram feed op je website?

Instagram

Instagram is één van de meest populair social media platform van de wereld. Het is tevens ook een mooie manier om extra verkeer naar de website te trekken of juist naar je Instagram te leiden. 

Laat je website meer leven

Een homepage blijft voor de meeste websites lang hetzelfde. Maar met een Instagram feed lijkt je website een stuk levendiger en meer up-to-date. Hierdoor motiveer je jezelf om meer te posten en meer consistent te posten.

Instagram feed

Meer gebruikers

Een Instagram account feed dat gelinked is aan je website, zorgt voor meer interactie. Ze kunnen juist naar je Instagram toe gaan of bezoeken je website meer. Omdat er meer interactie is, is er de mogelijkheid dat de bezoekers je content delen. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer bezoekers en meer bekendheid!

Zorgt voor betrokkenheid 

Een Instagram feed zorgt voor meer traffic, zoals al is gezegd. Je brengt ze naar je tweede huis, dit zorgt voor een hechtere band met de bezoeker. 

We can BBQ instagram feed op website

De Bastard hebben een heel mooi voorbeeld om meer interactie te stimuleren met je doelgroep.

The Bastards is begonnen met het event ‘we can BBQ’. Bij dit evenement worden de fanatieke bbqers uitgedaagd om the Basterds te verslaan. The Bastard heeft vele recepten geplaatst op haar site, maar iedereen mag zijn of haar eigen draai aan deze recepten geven. Je kan het gerecht veel beter, spannender, of helemaal anders maken fantastische prijzen winnen. 

Hoe kunnen de deelnemers meedoen?

Heel simpel gezegd, laat je bbq kunsten zien! Bak het, braad het, maak je bord op en deel het op Facebook of Instagram. Hierbij moeten de volgende hashtags worden geplaatst:

#bbqchallenge #wecanbbq #thebasterdnl. Deze worden getoond in de ‘We can BBQ instagram feed’ op de website.

Instagram feed gebouwd

Hoe ziet dit er in de praktijk eruit? ditisABC heeft een Instagram feed op de website van basterds gemaakt. Dit ziet er zo uit.

👇👇👇 Tell us below if you think you can finish this entire platter by yourself. (It’s over 3 lbs of meaty goodness) #bbqchallenge ...

272 33

Burger!

Vandaag voor de lunch, deze simpele burger.
Benodigdheden:
- 170 gram Angus, afkomstig van heuvelangus.
-Verse witte bol, voorzien van wat olijfolie en afgegrild.
- Saus guru Beerbq saus.
- Cheddarkaas
- Bacon
- Krulsla
- Tomaat en Rode ui

#bbq #Angus #burger #heuvelangus #food #instafood #meat #foodlover #goodagsm #foodstagram #eating #instagood #sausguru #sharethebbqlove #shareyourburger #bbqmagazine #fireandfood #wecanbbq #foodporn kleijnenbjorn
...

285 18

Bite me! Moink balls with spicy nuts 🥜 #moinkballs beefensteak chefsroll chefsplateform_ #foodphotography #meat #bbqmeat #puuurphotography ...

146 43

🔥Beefrib🔥Pulledpork🔥
🥩🍖🍗🥩🍖🍗🥩🍖🍗🥩🍖🍗🥩🍖🍗🥩 #beefribs #babybackribs #stlouiscut #bbq #bbqlovers #tastyday #tastyfood ##american #usa #americanfood #brisket #ribtips #napoleongrill napoleongrillsdeutschland napoleonproducts anne_ankerkraut #ankerkraut #fallofthebone #grill #grillenandchillen #friends #bbqgoals #kobe #steaklover #gourmetgoals #finestbbq #bbqchallenge #bbq#usa🇺🇸 #meatgoals peterzeitlerbbq sizzlebrothers
...

194 3

Pork Belly Burnt Ends!

BBQ indirect 120c
Rookhout: appel

Benodigdheden:
Basterdsuiker
Zout
Roomboter
Honing
BBQrub
BBQsaus

we cant bbq!

Via BBQshoplimburg kocht ik een mooi stukje buikspek (ongeveer 800 gram), dat afkomstig was van “Kuusj” varkenshoederijkuusj uit Mechelen!

Ik heb het buikspek 7 dagen laten pekelen, in zout en bruine basterdsuiker. Hoe? Gebruik 1 tot 1,5 % zout en basterdsuiker van het gewicht van je stuk vlees. Meng het zout met de suiker en smeer het in over je stuk vlees. Ik heb ervoor gekozen om het vlees vervolgens vacuüm te verpakken. Leg het stuk vlees in je koelkast en draai het iedere dag even om.

Gisteren heb ik dus het vlees bereid. Ik heb het vlees uit vacuümverpakking genomen, schoon gespoeld onder de kraan en droog gedept met stuk keukenpapier. Daarna heb ik het vlees in blokjes gesneden. Ik heb het vlees ingerubt met three Little pigs Kansas city sweet bbq rub en wicked Que sweet rib rub.

De Bastard heb ik voorbereid op een temperatuur van 110c graden en hier wat appel rookhout aan toegevoegd.
De stukjes buikspek heb ik op een groenteschaal van de Weber gelegd. Daarna heb ik de stukjes buikspek voor 3 uurtjes op de Bastard gelegd, zodat ze mooi van kleur werden.

Vervolgens de stukjes spek weer eraf gehaald en in een schone aluminiumbak gedaan. Hier een aardige laag honing overheen gedaan (2 eetlepels). De aluminiumbak afgedekt met aluminiumfolie. Vervolgens het vlees weer voor 2 uur terug erop.

De burnt ends, weer eraf gehaald en toen in een skiletpan gedaan. Hier een aardige laag Sweetray bbq saus aan toegevoegd zodat alle stukjes onder zaten. En 50 gram roomboter in plakjes toegevoegd.
Dit nog een half uur laten sudderen en tussen door er even in roeren (pas op dat je ze niet kapot maakt, want ze zijn erg mals). Laat het vervolgens even afkoelen, en serveer het met wat prikkers, ik zou ervoor kiezen om de burnt ends in de skilet te laten, ziet natuurlijk wat stoerder uit!

#bbq #porkbelly #burntends #kuusj #food #bbqshoplimburg #instafood #meat #foodlover #goodagsm #foodstagram #eating #smokeygoodness #instagood #sharethebbqlove #socialbbq #bbqmagazine #fireandfood #wecanbbq #foodporn #instafood
...

381 24

BRAHMA BULL CHALLENGE ACCEPTED...
.
DID YOU KNOW WE HAD A FOOD CHALLENGE?
.
📸: BRAHMA BULL BURGER🍔...
8oz Steak Burger• Pepperjack Cheese• Hot link Sausages• 8oz Chopped Brisket• 4oz Cowboy Up Ketchup• Smackeroni sauce• Fried Jalapeños• Texas Toast•
.
💁: modelvsfood (Time not disclosed)
📍: sincitysmokers ...
👕: Winners Will Receive 👕...
🧭: Current Winner- 5:34:22 ...
.
HOW DO YOU THINK JOEL DID WITH OUR BRAHMA BULL BURGER? .
STAY TUNED FOR HIS VIDEO CHALLENGE & TIME!
.
TAG & COMMENT BELOW IF YOU THINK YOU CAN HANDLE OUR CHALLENGE? .
.
#foodchallenge #lasvegasfood #lasvegasfoodchallenge #yelplv #spicychallenge #vegaseats #greenvalleyranch #foodchallenges #burgerchallenge #bbqchallenge #hendersoneats #feastonthese
...

286 38

Burger time!

Bagel afgebakken in de oven en erna nog even op de bbq.

2x 175 gram Angus gehakt van #heuvelangus , Peper en zout op smaak, sla, tomaat (gegrild), cheddarkaas, paprika ui kaas gemengd met wat hot chilisaus, rode ui, champignons en hot bbq saus van saus guru

#wecanbbq
...

246 53

Mooi nieuw #gietijzeren #rooster voor de #thebasterdnl gekocht. Dank aan vuurenrook #bbq #kamado #grilling ...

22 0

I'm sure people in the UK could easily beat this 🤔

Who else loves a good bbq?
#bbq
#bbqlife
#worldrecord
#guinessworldrecord
#foodieschallenge
#bbqchallenge
#weekendblues
#londonfoodblogger
#foodiefact
#bbqlovers
#bbqribs
#bbqchicken
#bbqvegetables
#discoverunder5k
...

157 7

Eerste gerecht van de KJ is een feit.
Na recept van thebastardnl we can’(t) BBQ. “The Godfather”.
.
.
👉🏼 follow papametdebbq 😉
.
.
#bbq #bbqtime #bbqlovers #sharethebbqlove #kamadojoeclassic2 #grillmaster #pitmaster #fireitup #dutchbbqfood #italianfood #thegodfather #lasagna #wecanbbq #bbqporn #bbqcandy #foodporn #forgednife #papametdebbq
...

178 47

Zoals je ziet is er een plugin gemaakt, waardoor Basterd de Instagram feed kunnen inladen. Er is gebruik gemaakt van de #hashtag waardoor alle #bbqchallenge #wecanbbq #thebasterdnl worden ingeladen in deze feed. 

Ook een Instagram feed op je website?

Zou je ook een gave Instagram feed op je website willen hebben? Dat doen we voor je. Wil het je het ook op je homepage hebben? Doen we. Wil je op gesprek komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Koffie staat klaar! Boek de online afspraak hieronder!

Of bel naar 023-30204098 voor de mogelijkheden.