Een op maat gemaakte website door hét webbureau van Hillegom!

U wilt een website laten maken. Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet, en dan met name lokaal in en rondom bijvoorbeeld Hillegom. De pagina die u nu leest staat bijvoorbeeld hoog in de zoekresultaten met de zoekterm webdesign Hillegom of website laten maken Hillegom. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Tijdens het ontwerp besteden we veel aandacht aan de zoekmachineoptimalisatie (SEO). Uw website kan dan goed gevonden worden in Hillegom en omstreken, of indien gewenst, zelfs landelijk. Zorg altijd dat jouw doelgroep jouw website weet te vinden!

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan snelle, voor mobiel geoptimaliseerde responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden.

Laat een webiste bouwen in hillgeom

Website laten maken in Hillegom

Al sinds 2012 maken wij websites in Hillegom. Uitgegroeid van 2 man sterk naar een voltallig professioneel team bestaande uit webdesigners, programmeurs, marketeers, SEO specialisten, tekstschrijvers en fotograaf. Inmiddels wel een keer verhuist, maar nog steeds gevestigd in Hillegom. Bekijk onderop deze pagina voor welke bedrijven in Hillegom wij al een website hebben gemaakt, of via een groeigedreven plan werken aan hun online vindbaarheid.

Vindbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel, niet voor niets is onze slogan ‘zichtbaar online’. Behalve websites ontwerpen en ontwikkelen, besteden wij erg veel tijd en zorg aan SEO optimalisaties. Snelle websites, geoptimaliseerd voor mobiel, pakkende titels en een op de doelgroep afgestemde gebruiksvriendelijke aanpak. Dat vinden wij heel belangrijk.

Goed vindbaar zijn in Hillegom en omstreken dmv SEO? Geen probleem. Als je vooral diensten aanbiedt in Hillegom en omstreken, dan heeft het geen zin om ook klanten uit Limburg en Groningen aan te trekken. Belangrijk is dan dat je je focus houdt op Hillegom en de omringende gebieden. Als je een klein schildersbedrijfje hebt in Hillegom, dan is lokaal goed vindbaar zijn veel effectiever dan landelijk vindbaar zijn. Op leads uit Groningen en Limburg zit je dan niet niet te wachten. Als je landelijk je diensten of producten aanbiedt is het natuurlijk wel zinvol om op landelijke vindbaarheid in te zetten.

Webdesign uit Hillegom

Het mooiste webdesign komt uit Hillegom 😉 En daar mogen we best een beetje trots op zijn. Bekijk onderop deze pagina voor welke Hillegomse bedrijven wij werken. Wil jij ook opvallen met een goede website die vooral ook goed vindbaar is in Hillegom? Maak dan een afspraak voor een advies op maat.

Vraag een webdesign aan
Laat een webiste bouwen in hillgeom

WordPress websites

Wij werken met WordPress, en zijn daar erg goed in. Met WordPress creeer je snelle, goed vindbare websites. Uiteraard ben je er niet met een standaard WordPress installatie. Er komt veel meer bij kijken voordat je website echt als snel wordt beoordeeld, en ook voor de vindbaarheid moet er het nodige aan gesleuteld worden. Maar, eenmaal alles goed ingericht, heb je met WordPress een krachtig systeem waar je met vrijwel al je wensen mee uit de voeten kunt. WordPress is gebruiksvriendelijk in het beheer, iedereen kan daar mee overweg zonder kennis van webdesign. Onze WordPress specialisten vertellen je graag wat ze voor jouw website zouden kunnen betekenen!

Onze WordPress designers ontwerpen het webdesign voor jouw website geheel op maat. Dus geen standaard WordPress template, maar maatwerk webdesign gericht op jouw wensen en doelen. We ontwikkelen en ontwerpen onze eigen templates, dus zijn niet afhankelijk van restricties van bestaande templates, en zorgen zodoende ook voor een uniek eigen webdesign die niemand anders ter wereld heeft.

Onze Hillegoms ontwikkelaars zijn echte WordPress specialisten. We werken met snelle servers speciaal ingericht op WordPress, en kunnen zorgen dat jouw website supersnel geladen wordt en goed vindbaar is in zoekmachines. Niet alleen goed vindbaar in Hillegom, maar ook in de omgeving of zelfs landelijke/international vindbaarheid. Heb je specifieke wensen die niet of lastig in een standaard WordPress in te voegen zijn, dan zorgen wij dat het technisch alsnog mogelijk wordt. Of het nu gaat om een API koppeling of ander maatwerk, wij zorgen dat het werkt.

Webshop webdesign Hillegom

Behalve websites bouwen we ook webshops. Juist met een webshop is het belangrijk dat al je producten verleidelijk gepresenteerd worden, en daarnaast dat ze in de zoekmachine goed gevonden worden. We adviseren bedrijven en particulieren uit Hillegom en omgeving graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Een website gemaakt in Hillegom hoeft echt geen rocket science te zijn. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Bel ons

Hillegom webdesign op maat

Vele webbureau’s leveren WordPress websites met een bestaande template. Dit kan natuurlijk handig zijn om de kosten te drukken. Maar wil je professioneel overkomen, met een uniek eigen ontwerp, en geen standaard WordPress vertoning, dan heb je maatwerk nodig. Wij leveren maatwerk, zowel qua webdesign en ontwikkeling als server omgeving. Met maatwerk kunnen we alles bouwen exact zoals jij het wil. Kom langs bij ons kantoor in Hillegom om alle mogelijkheden mbt webdesign op maat te bespreken.

Maandelijkse SEO rapportage: Heel gewoon in Hillegom

Bij onze groeigedreven methode geven we maandelijks een uitgebreide rapportage. We analyseren de website elke maand opnieuw, waarbij gekeken wordt naar de best scorende pagina’s en de slechts scorende pagina’s. Waar haken bezoekers op af, waar wordt wel en niet op geklikt, hoe verlopen de bezoekersstromen richting de doelen. Pagina’s die niet goed scoren, worden aangepast, salesfunnels worden geoptimaliseerd, content aangepast op de gewenste zoektermen. De maand erop weer een nieuwe rapportage waarin wordt weergeven wat de optimalisaties van afgelopen maand voor verbetering hebben gezorgd. Zo zorg je voor maandelijkse groei. Op deze wijze is het niet alleen jij als klant of wij als webbureau die bepalen hoe de website er uit moet zien, maar bepaald je eigen publiek/doelgroep dit onbewust zelf. Want de cijfers liegen niet. De cijfers die uit de maandelijkse analyse rollen zijn de gegevens waar wij maandelijks mee aan de slag gaan.

Aan de slag
Analyse
Optimaliseren
Evalueren

Online Marketing in Hillegom:

Wanneer je website klaar is, dan begint het pas. Want nu wil je gevonden worden! Lokaal in Hillegom, of juist door heel Nederland of zelfs internationaal. Als je website voor zoekmachines is geoptimaliseerd, dan is de volgende stap om dmv online marketing verkeer naar je website te genereren. Dit kan op vele manieren; landingspagina’s, social media, linkbuilding, acties, advertorials – maar ook met een betaalde advertentie campagne met bijvoorbeeld Google Adwords.

Adwords specialist Hillegom

Adverteren met Google Adwords. Lokaal in Hillegom en/of ver daarbuiten. Voor wanneer altijd bovenaan staan op je gewenste zoektermen heel erg belangrijk is. Wij behalen voor diverse klanten een ROAS tussen de 700% en 2.000%. Dit zijn uiteraard wel onze meest gunstige cijfers, maar geeft wel de mogelijkheden goed weer. Heb je een webshop met veel producten en wil je die in Google Shopping? Geen probleem. Onze Google Adwords specialisten zorgen voor optimale resultaten en geven je inzichten in de bezoekersstromen via een uitgebreide maandelijkse rapportage.

Ervaren webdesigner: webdesign bureau Hillegom

Onze webdesigners uit Hillegom zijn niet alleen webdesigners, maar zijn ook wegwijs in marketing, SEO, en gebruiksvriendelijkheid. Dat moet ook wel, want als je een vindbare en gebruiksvriendelijke website wil maken, dan moet je daar bij het ontwerpen al rekening mee houden.

SEO Specialisten in Hillegom:

Als groeigedreven webdesign bureau heb je SEO specialisten nodig- en dan het liefst de specialisten die goed overweg kunnen met analyses en statistieken. Wil je weten wat de knelpunten va je website zijn, of hoe je meer uit je website haalt? Dat is het moment dat onze SEO specialisten erbij betrokken worden om jouw website kritisch onder de loep te nemen en een strategisch plan op te stellen.

Onze diensten – voor Hillegom en daarbuiten

  • Webdesign& vormgeving
  • WordPress websites
  • Maatwerk (API koppelingen, apps)
  • Online Marketing& SEA (Adwords)
  • SEO zoekmachine optimalisaties
  • Web beheer (hosting, onderhoud)
  • Email oplossingen (Google Gsuite, Outlook, POP/IMAP, Gmail)
  • Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest)

Sponsoring Hillegomse websites

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de gemeenschap in de bollenstreek, daarom sponsoren wij onder andere de volgende Hillegomse instanties:

Ook nieuwsgierig wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?

Ben je enthousiast geworden over onze flexibele, maatwerk aanpak zonder vast te zitten aan langlopende contracten? Laat ons eens een kritische blik werpen op jouw website, dan krijg jij van ons een duidelijk overzicht van de knelpunten én de quick wins.

Let's talk

We turn coffee into code

Locatie

We turn coffee into code

Kantoor
Satellietbaan 41C
2181MG Hillegom
hallo@ditisabc.nl

maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
zaterdag en zondag offline gesloten,
online altijd open.