Welke bedrijven bezoeken mijn website?

Het kan erg interessant zijn om te weten welke bedrijven jouw website bezoeken. Door het gebruik van jouw website te peilen kan je zien welke bedrijven echt geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf of service. Maar hoe kan je dit zien? Gelukkig is er een tool die jou laat zien welke bedrijven jouw website bezoeken, en of ze een warme lead zijn.

Inzicht in bedrijfsbezoeken

Met een leadgeneratie tool weet je welke bedrijven je website bezoeken. Bovendien heeft deze software een overzichtelijk dashboard waar je kan zien welke bedrijven op je website zijn geweest. Nu hoef je niet meer te wachten op inkomende mailtjes of inkomende belletjes! Je kunt proactief aan de slag met leads voor jouw bedrijf. Zoals je onderstaand kan zien, staan alle bedrijfsgegevens, e-mail, telefoonnummer en bezoekadres.   

Welke-bedrijven-bezoeken-mijn-website

Hoe werkt leadgeneratie?

Je zal je natuurlijk afvragen: Hoe werkt zo’n tool nu precies? Hoe weet de tool welke bedrijven mijn website bezoeken? Het is eigenlijk helemaal niet ingewikkeld. Elk bedrijf heeft een persoonlijke internetverbinding en dus een persoonlijk IP-adres. De tool koppelt het bedrijf met het bijbehorende IP-adres. De tool zal niet elk bedrijf herkennen. Sommige IP-adressen zijn namelijk (nog) anoniem.

Welke bedrijven bezoeken mijn website – mag dit wel?

Een hele terechte vraag, maar toch voldoet het allemaal aan de privacy eisen. Er wordt geen cookie geplaatst en tevens worden er geen persoonlijke identificeerbare informatie gekoppeld aan het bezoek van de website. De tool weet wel welke pagina’s zijn bezocht van een bezoeker, maar hij weet niet wie de bezoeker is. Bij kleine bedrijven of eenmanszaken is het makkelijk om te traceren wie het uiteindelijk was. 

Ben je benieuwd wat Leadgeneratie d.m.v. IP voor jou kan betekenen? Bel ons. Wil je het vrijblijvend 14 dagen gratis gebruiken. Vul het onderstaande formulier in en je kan het direct testen.

Gratis 14 daagse trial

Vul hier je gegevens in om vrijblijvend 14 dagen gratis te testen.

Heb je andere vragen of wil je meer weten wat wij met online marketing voor jou kunnen doen? Maak dan een afspraak.