Squash Hillegom gesponsord door webbureau ditisABC

Als Hillegoms bedrijf in het hart van de bollenstreek is ditisABC betrokken bij haar klanten en haar omgeving. Daarom leveren wij graag een bijdrage aan lokale initiatieven en non-profitorganisaties die in deze regio zijn gevestigd. ditisABC wil haar klanten helpen en blijft daarom altijd in beweging om nieuwe kansen en mogelijkheden voor klanten te kunnen benutten. Als wij ervoor kiezen een organisatie te sponsoren kijken we altijd naar twee zaken: beweging en er voor een ander zijn. Om deze reden zijn wij al jaren sponsor van Squash Hillegom.

Over Squash Hillegom

In beweging blijven, fysiek en mentaal, is gezond. Daarom hoefde ditisABC niet lang na te denken over de sponsoring van Squash Hillegom.

Sport vind ik belangrijk, sport verbindt en squash is een zeer sociale sport, maar ook een actieve sport zegt Michel Goulmy, eigenaar ditisABC.

Squash Hillegom aan de Weerlaan in Hillegom is een van de zeven squashcentra van franchiseorganisatie Squash Nederland. De club in Hillegom opende als een van de eerste de deuren.

Adoptie squashbaan

De sponsoring van Squash Hillegom bestaat uit de ‘adoptie’ van een van de squashbanen. Michel Goulmy draagt de club een warm hart toe. Zelf sport hij al sinds zijn 18e bij Squash Hillegom. De sponsoring is een win-win voor beiden: een stukje financiële ondersteuning voor Squash Hillegom in ruil voor zichtbaarheid van webbureau ditisABC.

Meer over squashen

Squashen is een populaire racketsport die wordt gespeeld door miljoenen mensen over de hele wereld. Het is een intensieve sport die veel voordelen biedt. Het is zo intensief, omdat het zowel fysieke als mentale vaardigheden vereist. Strategisch denken en explosieve sprints zijn voorbeelden van deze vaardigheden.

Tijdens een squashwedstrijd beweeg je constant, rennen en springend om de bal te raken. De continue bewegingen zorgen voor dat je de hele tijd actief bent. Je gebruikt ook veel spieren, met name je armen, benen en kernspieren.

Het mentale gedeelte mag je ook niet onderschatten. Strategisch denken, snelle reacties en het vermogen om de bewegingen van je tegenstander te anticiperen zijn erg belangrijk. Je traint hiermee je cognitieve vaardigheden, zoals concentratie, probleemoplossned vermogen en besluitvorming. Het kan ook helpen om stress te verminderen en je humeur te verbeteren, omdat je je tijdens het spel volledig kan focussen op het spel. Zo kan je even onstsnappen aan al je andere zorgen.

Squash is misschien niet zo populair als voetbal of hockey, maar wij vinden het in ieder geval heel fijn dat Squash Hillegom hier is. Dat willen wij ook graag zo houden. De squash sessies na het werk voelen zo fijn!

webbureau ditisABC