webbureau ditisABC

Squash Hillegom gesponsord door webbureau ditisABC

Als Hillegoms bedrijf in het hart van de bollenstreek is ditisABC betrokken bij haar klanten en haar omgeving. Daarom leveren wij graag een bijdrage aan lokale initiatieven en non-profitorganisaties die in deze regio zijn gevestigd. ditisABC wil haar klanten helpen en blijft daarom altijd in beweging om nieuwe kansen en mogelijkheden voor klanten te kunnen benutten. Als wij ervoor kiezen een organisatie te sponsoren kijken we ook altijd naar deze twee zaken: beweging en er voor een ander zijn.

Over Squash Hillegom

In beweging blijven, fysiek en mentaal, is gezond. Daarom hoefde ditisABC niet lang na te denken over de sponsoring van Squash Hillegom.

Sport vind ik belangrijk, sport verbindt en squash is een zeer sociale sport, maar ook een actieve sport zegt Michel Goulmy, eigenaar ditisABC.

Squash Hillegom aan de Weerlaan in Hillegom is een van de zeven squashcentra van franchiseorganisatie Squash Nederland. De club in Hillegom opende als een van de eerste de deuren.

Adoptie squashbaan

De sponsoring van Squash Hillegom bestaat uit de ‘adoptie’ van een van de squashbanen. Michel Goulmy draagt de club een warm hart toe. Zelf sport hij al sinds zijn 18e bij Squash Hillegom. De sponsoring is een win-win voor beiden: een stukje financiële ondersteuning voor Squash Hillegom in ruil voor zichtbaarheid van webbureau ditisABC.