WordPress website laten maken?

Op internet gebeurt het en wie zijn digitale bedrijfsstappen nog niet heeft gezet, telt al bijna niet meer mee. Hoog tijd dus voor een nieuwe, verbeterde of allereerste website of webshop! Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw online presentatie een doorslaand succes wordt? Lees in dit artikel waaraan je moet denken bij het laten maken van een webshop of website.

Waarom een website of webshop laten maken?

Website laten maken

Je kunt het natuurlijk niet doen, maar – tenzij je een winkel in wel heel zeldzaam te verkrijgen producten hebt – dan zal je het ongetwijfeld steeds rustiger krijgen. Steeds meer gebeurt online en dus ook het zoeken naar jouw bedrijf. Sta je niet hoog in Google als mensen zoeken op jouw product of dienst? Jammer, dan kaapt de concurrentie ze ongetwijfeld voor je neus weg. Onder het mom van ‘onbekend maakt onbemind’ is het beter om wél via de digitale snelweg gevonden te worden.

Heb je een sterk verouderde website, dan is de kans groot dat deze niet meer bij je bedrijf en dienstverlening past. Dan is die eerste digitale indruk van je bedrijf ook niet best, want die komt totaal niet overeen met wat je werkelijk doet. Je komt niet erg geloofwaardig over in elk geval en dat terwijl je juist als volwaardige partij gezien wilt worden. Jammer ook van de klandizie als ze ontdekt dat de concurrentie wél een moderne en passende website of webshop heeft. Dáááág bezoekers en offerteaanvragen.

WordPress website laten maken? Stabiel eindeloos

Gek, gekker, gekst. Met de razendsnelle technologische ontwikkelingen leek ook voor het ontwerpen van websites lange tijd de sky the limit. Wij zijn overduidelijk favoriet van WordPress, het grootste systeem ter wereld om een website, webwinkel, blog of webapplicatie/systeem te ontwikkelen. Het voordeel? WordPress websites zijn makkelijk in gebruik, stabiel en universeel met veel beschikbare plugins. Dankzij allerlei koppelingen met bijvoorbeeld CRM, XML-feeds en social media zijn de mogelijkheden eindeloos.

WordPress webshop laten maken? Ook mogelijk!

Stel, je wilt een webwinkel beginnen, wat dan? Ook dan is een systeem op basis van WordPress volgens ons de beste optie. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 30% van alle webshops de Woocommerce plugin daarvoor hebben gebruikt? Ook een WordPress webshop kunnen wij volledig voor je inrichten inclusief de gewenste betaalmogelijkheden.

Let op de snelheid van WordPress websites

Het was nog zo goed bedoeld…. die mooie, fantastische en zeer uitgebreide website. Jammer dat het zo ontzettend lang duurt voordat de website volledig geladen is. En weg zijn weer die klanten. Wij streven naar een 100 van de 100 score op het gebied van laadsnelheid. Een website die snel laadt, houdt de bezoekers immers langer op de website én zorgt voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Om dit te bereiken, installeren we zo min mogelijk plugins en gebruiken we technieken om de snelheid te optimaliseren.

Online marketing en SEO

Houd rekening met WordPress SEO

Het zou zo zonde zijn…. Je hebt geïnvesteerd in een mooie, nieuwe website maar hij is bijna niet te vinden in de zoekmachines. Zonde van de dure ontwikkelingskosten. Wij zorgen er altijd voor dat onze WordPress websites en webshops goed gevonden worden. Geen kennis van zoekmachineoptimalisatie en SEO? De plugin van Yoast SEO neemt je stap voor stap mee langs focus zoekwoorden, metadescriptions, tags, titels en headings. Daarnaast weten wij ook nog enkele andere trucs om jouw website of webshop beter vindbaar te maken.

Zorg voor een responsive website

Ook hier geldt weer: de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en dus de manier van opdoen van onze dagelijkse portie informatie ook. Waar we vroeger braaf een boekje op de bank lazen, is dat tegenwoordig veel eerder onze telefoon en tablet geworden. Een mobiele website achterwege laten, is dus niet verstandig. De WordPress webshops en websites die wij maken, hebben altijd een responsive design, wat betekent dat het design zich aanpast aan het schermformaat.

Kies voor webdesign op maat

Natuurlijk kun je een standaardtemplate voor jouw nieuwe website of webshop uitzoeken, maar ga je het daarmee winnen van je concurrentie? Draagt de website dan voldoende jouw bedrijfsidentiteit en huisstijl uit? Zorg je hiermee voor genoeg herkenning en binding met jouw doelgroep? Wie investeert in een nieuwe website, doet er goed aan een beetje meer te investeren in een webdesign op maat of het omzetten van een bestaand design naar een razendsnel WordPress thema. Onze thema’s voldoen niet alleen aan W3C standaarden en de WordPress Coding Standards, maar ook aan alle Google richtlijnen.

Ook een succesvolle WordPress website of webshop?

Koffie en contact

Wil je weten wat een WordPress website laten maken of een WordPress webshop laten maken voor jou en je bedrijf kan betekenen? Onze ervaren webdesigners, online marketing en SEO specialisten en tekstschrijvers helpen je graag met jouw website of webshop en de online vindbaarheid en uitstraling. Van de allereerste zoekwoordenanalyse tot en met de uiteindelijke content creatie. Als je contact met ons zoekt, dan zetten wij alvast een kopje koffie voor u klaar.